Nämäkin sivut toteutti Ranvel Oy!

Ranvel Oy tarjoaa niin yksityisille, yrityksille kuin yhdistyksillekin edullisia Web-palveluita.
Paras tapa katsoa televisiota: TV-KANAVAT.COM

Tarjoamme Sinulle monipuolisia palveluja ja ratkaisuja maa- ja talonrakentamiseen, kiinteistönhoitoon, kuljetuksiin ja nostoihin, vapaa-ajan asumiseen sekä jätteiden kierrätykseen.

Kuuskutonen on Virtain luonnonkauniin maalaiskaupungin yöelämän helmi ja keskus. Viihtyisä pubi tarjoaa miellyttävän paikan karistaa työviikon paineet sekä murheet niskasta.

Jita

Jita Oy on suomalainen sade-, sulamis- ja jätevesien johtamiseen ja käsittelyyn tarkoitettujen järjestelmien ammattilainen.

- jo yli 30 vuoden kokemuksella -

Pohjois-Hämeen Sähkötyö Oy on vuonna 2000 perustettu sähköurakointia, sähkösuunnittelua, teollisuusautomaatiota sekä sähkötarvikkeiden myyntiä yrityksille, yksityisille ja julkisille yhteisöille suorittava yritys.

Päätoimialanamme on rakennusten kokonaispurku-urakointi, saneerauspurkutyöt sekä timanttisahaukset ja -poraukset. Myös asbestipurut ja teollisuuden laitepurut kuuluvat osana toimenkuvaan.

Oy Teboil Ab on täyden palvelun öljytalo, joka harjoittaa öljy- ja energiatuotteiden markkinointia, myyntiä, jakelua ja huoltoasematoimintaa Suomessa

Virhydro Oy on vuodesta 1987 toiminut yksityinen teknisen kaupan yritys Virroilla.

Olemme erikoistuneet metalliromun kierrätykseen sekä uusioraaka-aineiden hyödyntämiseen.


Puh. 044 5345675

Traktoriurakointi
Juha Saarinen
Virrat

Puh. 040 7412007
ALTEX